Hodnocení obchodu

5,0 115 hodnocení
5
113x
4
1x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
PK Avatar autora Pavel Krejčiřík | 9.6.2024
Avatar autora Pavel Švihký | 3.6.2024
perfektní
TV Avatar autora Tomáš Vágner | 26.5.2024
IK Avatar autora Ivo Kohutek | 24.5.2024
S výrobkem jsme velmi spokojeni. Komunikace kolem objednávky byla dobrá a dodání také. Šperk je pěkný a odpovídá předloze. Balíček přišel velmi rychle a v pěkném balení.
HP Avatar autora Hana Pařízková | 22.5.2024
Prstýnek z MM je nádherný!! Určitě doporučuji 🙂
PZ Avatar autora Pavlína Zoubková | 16.5.2024
Nebyla jsem spokojená. Zboží, které přišlo, opravdu kvalitou neodpovídá fotografiím. Parametry sice podobné, ale zpracování nic moc, vzhledově mnohem horší. Objednávala jsem si krabičku na prstýnky a ty tam skoro nedržely. Zboží vracím, kvalita vážně špatná.
MV Avatar autora Miroslav Volek (Administrátor) 23.5.2024
Dobrý den, čekali jsme s reakcí na Vaši recenzi do doby, než obdržíme krabičku zpět a můžeme ji zkontrolovat . Po řádné kontrole jsme shledali, že výrobek nemá žádné kvalitativní ani estetické vady. Je nám líto, že jste nebyla spokojena s rozměry krabičky, ale nemůžeme přesně vědět, zda se prsteny do krabičky vejdou, protože možnosti se liší podle tloušťky a modelů prstenů. Kvůli tomu u každého našeho produktu vždy umisťujeme referenční fotografii s prsteny uvnitř a její rozměry, aby nedocházelo k nedorozuměním. Již jsme přistoupili k vrácení peněz stejnou platební metodou, kterou jste použila. Je nám líto, že máte špatnou zkušenost s některým z našich produktů. Krabičku prodáváme již 3 roky a toto je naše první stížnost, takže opravdu i nadále věříme v kvalitu našich produktů.
K Avatar autora Kateřina | 29.4.2024
Vše proběhlo v naprostém pořádku a rychle.
PD Avatar autora Pavel Dvořák | 28.4.2024
Zboží dorazilo rychle, platba pohodlná, doporučuji
TA Avatar autora Taťjana Antonová | 25.4.2024
Rychlé vyřízení objednávky i dodání zboží. Vzkaz k nákupu potěšil.
M Avatar autora Martina | 2.4.2024
Nádherný prstýnek s MM a vlásky. Vyrobený přesně jak jsem chtěla. Mohu jen doporučit a určitě něco objednáme i v budoucnu :⁠-⁠)
T Avatar autora Tereza | 26.3.2024
ŽK Avatar autora Žaneta Krůzová | 15.3.2024
NE Avatar autora Naďa Eliášová | 13.3.2024
Krásný kvalitní šperk na zakázku, nemám co vytknout. Rozhodně doporučuji
T Avatar autora Tereza | 3.3.2024
M Avatar autora Michaela | 28.2.2024
Milé jednání. Šperk je vskutku nádherný. Jsem ráda, že jsem se rozhodla pro tento obchod.
LB Avatar autora Lucie Burda | 27.2.2024
Krásná práce. ❤️ děkuji ještě jednou🙏🏼
AS Avatar autora Aneta Smetáková | 26.2.2024
Jsem ráda, že jsem si tuto památku nechala udělat, náušnice jsou moc hezké a přístup ze strany prodávajícího byl také milý a ochotný.
RL Avatar autora Radka Lebedová | 24.2.2024
DM Avatar autora Denisa Miková | 14.2.2024
Moc milé jednání. Ačkoliv byl problém s dlouhým dodáním domečku od dodavatele, obchod nás vždy e-mailem a i telefonicky informoval a dal i 10% slevu. Domeček se synovi líbí, je opravdu moc hezky zpracovaný.
YA Avatar autora Yvona Antonínová | 12.2.2024
I přes potíže s německým dodavatelem v předvánočním období byla objednávka nakonec úspěšně uspokojena a pan Volek o aktuálním stavu vždy informoval, zájem o potřeby zákazníka byl úctyhodný 👍